• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

theedoeken van linnen en katoen

Een ruim assortiment originele theedoeken van linnen en katoen in allerlei dessins, patronen en kleuren. Ontworpen door onafhankelijke ontwerpers wereldwijd. Theedoeken van goede kwaliteit, voor iedere keukenstijl het beste en mooiste textiel.
Merken
kleur
materiaal
productinformatie

theedoeken van linnen en katoen

De theedoeken winkel bevat een grote collectie originele theedoeken gemaakt van linnen, katoen of een katoen-linnen mengsel.

Uni theedoeken of theedoeken met hippe prints en patronen in zwart & wit, pastelkleuren of in de huidige kleurtrends. Theedoeken ontworpen door onafhankelijke (grafische) ontwerpers wereldwijd. Ontwerpers uit Scandinavië, Groot-Brittannië, Zuid-Afrika, Nederland en andere Europese landen. Zoals Skinny laMinx, Malin Westberg, Pintuck, Lush designs, Donna Wilson, Ekelund en Hollandsche Waaren. Deze ontwerpers ontwerpen theedoeken met een knipoog naar de jaren '60 - '70 die een ding gemeen hebben: ze laten zich vaak inspireren op Scandinavisch design. 

Wij verkopen mooie theedoeken van goede kwaliteit voor iedere keukenstijl.
De theedoeken zijn gemaakt van voornamelijk biologisch katoen en / of linnen en gedrukt met inkt op waterbasis. Ze worden met liefde gemaakt met respect voor mens en dier. 

Gebruik de theedoek voor het afdrogen van de vaat of als placemats. Te mooi om te gebruiken? Hang hem op aan de stang van de oven of keukenkastje of als goedkope kunst aan de muur.