• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voorraadpot 70s Oval Flower

€31,90
Met deze voorraad pot wordt je keuken een stuk kleurrijker. Een prachtige voorraad pot met 70s oval flower design ontworpen door Orla Kiely. Gebruik het om koekjes in te bewaren of als het als suikerpot, aan jou de keus!
Levertijd stuur e-mail voor meer info
Voorraadpot 70s Oval Flower

Deze prachtige voorraadpot heeft een ontwerp van 70s Oval Flower en is afgewerkt met een mooie zwarte deksel, een echte blikvanger voor in de keuken of op tafel! De deksel bevat een lucht afsluitbare plastic ring. Leuk om te combineren met de theepot van Orla Kiely met een ontwerp van jaren 70 bloemen. Verkrijgbaar in oranje en geel.

Vaatwasmachine bestendig.

Orla Kiely staat bekent als de Queen of Prints en is een modeontwerpster uit Ierland. Orla Kiely designs kenmerken zich door een sterk grafisch karakter en mooi kleurgebruik. De ontwerpen van Orla Kiely passen geven een retro tintje aan een modern interieur. Haar bekendste ontwerp, linear stem, is terug te vinden op servies, keukentextiel, papierwaren, woonproducten en zelfs behang. De keukencollectie is door Orla Kiely ontworpen in samenwerking met Wild & Wolf.

Kleur: persimmon oranje en dandelion geel. 
Materiaal: Keramiek
Afmetingen: 135 x 130 x 130 mm.
Inhoud: 1 liter 
Merk: Orla Kiely

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen