De Theedoeken Winkel

De Theedoeken Winkel

Een nieuwe online winkel is De Theedoekenwinkel. Een winkel vol met unieke producten voor in je keuken. Van keukentextiel tot keukenaccessoires. Op zoek naar een cadeau? Je vind het hier!

De TheedoekenWinkel

Deze winkel is ontstaan uit een passie voor grafisch prints afgebeeld op textiel. Niet zomaar textiel maar theedoeken die je kunt gebruiken voor de vaat of ophangen als print voor aan de muur of over de stang van het fornuis.

 


Keukentextiel en keukenaccessoires

Inmiddels is de collectie van de theedoeken winkel uitgegroeid tot keukentextiel en keukenaccessoires: met echte musthaves voor in je keuken. Geen saaie vaatdoeken of keukenschorten maar kleur en prints, welke je keuken opvrolijken. 
Het is een online winkel waar je kunt slagen op je zoektocht naar een perfect cadeautje voor een keukenprinses of –prins, een hobby kok of gewoon iets voor je zelf om je eigen (woon)keuken op te vrolijken.  Je vindt hier niet alleen een mooie theedoek voor een vriendin, een schort voor je vader die zo van koken houdt een vaatdoek voor als je op bezoek gaat of een piNeutje voor de liefhebber van een neut.
Unieke producten

Naast gerenomeerde merken als Ferm Living en de Knit Factory verkopen we exclusieve merken uit landen als Scandinavië, Groot-Brittannië, Zuid Afrika en Canada. Merken als Donna Wilson, Pintuck, Lush Design, Lu West, Malin Westberg, Ekelund, Skinny laMinx, Love Milo en Avril Loreti. Producten die niet in iedere gewone kook- en woonwinkel te vinden zijn.Oog voor mens, dier en milieu

De producten zijn afkomstig van voornamelijk kleine onafhankelijke ontwerpers. Ontwerpers die niet alleen oog hebben voor ontwerp maar ook kwaliteit en duurzaamheid. Bijna alle producten worden lokaal geproduceerd waarbij oog is voor de werkomstandigheden van de werknemers en het milieu zo weinig mogelijk wordt belast.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden